Wysłany:
2008-10-07, 21:19[logged] czyli treści dla zalogowanych
wśród kodów bbcode dostępnych na naszym forum znajduje się także taki, który ukrywa treść przed niezalogowanymi osobnikami. Poruszałem już tą kwestię jakiś czas temu i postanowiłem do niej wrócić.
Co o tym myślicie ?
ja dzisiaj wypróbowałem to po raz pierwszy w temacie Muzyka z reklamy Crunchips - szkoła. Piosenki tej poszukuje spora grupa internautów, daje im ją na tacy, ale niech nie będzie za łatwo
Jeżeli uważacie, że jakaś część waszego posta powinna być widoczna tylko dla zalogowanych na stronie to zamykajcie ją w ten kod Można to zastosować właśnie dla takich obleganych tematów, sporo ludzi zagląda tylko w jeden temat i znika, może w ten sposób uda nam się złapać o kilku aktywnych userów więcej.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Bardzo dobra opcja, koajrzy mi sie z taka jedna i troche podoba opcja, ze tylko uzytkwnik ktory wypowiedzial sie w danym temacie, moze zobaczyc wybrane jego czesci.
Na pewno ocje tego typu sa przydatne, jestem jak najbardziej za.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).