Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-23, 18:31
[Htsz co Ty, tam kiedyś mówiłeś na czacie? ]
już to kiedyś widziałem... Nie wiem czym kieryja się ludzie doprowadzajac się do takiech stanów. Zawiniło w tym wychowanie rodziców...
kiedyś widziałem w "Rozmowach w Toku" faceta, który zmienił swoja twarz na kocia...
wygladał paskudnie...
[ Dodano: 23-11-2008, 18:33 ]
Htsz napisał/a:
tylko czekać na zestawy zrób to sam w supermarketach
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-23, 18:45
Co człowiek to głupszy... I po co komu te operacje plastyczne? Nie lepiej pogodzić się ze swoim wyglądem? Ewentualnie poprawiać mankamenty, które da się poprawić naturalnymi metodami...
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-23, 21:59
Krzysiek napisał/a:
Zawiniło w tym wychowanie rodziców...
nie sądzę, aby rodzice mieli na to jakikolwiek wpływ. to dorosła kobieta. w końcu opuściła gniazdo przecież, a to znaczy, że sama kierowała swoim życiem. rodzice nie są w stanie przewidzieć wszystkiego... mieli jej mówić, że to złe i niedobre? moja mama tego nie robi, bo tematu raczej w domu nie ma. gdyby mi nagle odbiło, to nikt nie mógłby powiedzieć, że to wychowanie.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wysłany:
2008-11-23, 22:32
Wychowanie? To nie wychowanie rodziców zawiniło tylko ta pieprzona pogoń za ideałem, za pięknem. Najgorsze jest to, że coraz więcej ludzi w to wpada... Ja rozumiem, że można sobie garba na nosie zoperować albo odstające uszy, bo to nie są jakieś skomplikowane operacje, ale żeby z człowieka robić potwora? Ta kobieta wygląda strasznie, niefortunnie jadłam kanapki poczas oglądania tej strony i mi się kurde odechciało. Ta kobieta po prostu ma nasrane w bani i tyle, co potwierdziły badania psychologiczne. No bo jaki normalny człowiek uważa takiego potwora za piękno? W sumie zrobiłaby karierę w filmach niskobudżetowych, w horrorach, gdzie producentów nie stać na obróbkę komputerową lub stylizację dziwnych i koszmarnych postaci, ona nadawałaby się świetnie i przynajmniej coś z tego by miała. Swoją drogą... Jaki chirurg plastyczny podejmowałby się operacji czegoś takiego? Kto ją prowadził?
Po co to dążenie do ideału? To jest w sumie taka cyniczna sytuacja... Tak wygląda prawdziwy ideał... Sztuczne i tym samym okropne. To jest targnięcie na własne zdrowie i tyle.
jest napisane w artykule, że lekarze odmawiali operacji, ale znalazł się jeden tak samo poje**ny jak ona i jej przepisał strzykawki.
zresztą ona mówi w jakimś video że jedyne czego chce, to odzyskać dawną twarz.
więc chyba jej przeszło, co jest bardziej tragiczne bo jest jeszcze bardziej nieszczęśliwa niż była.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-24, 11:03
rashell napisał/a:
zresztą ona mówi w jakimś video że jedyne czego chce, to odzyskać dawną twarz.
więc chyba jej przeszło, co jest bardziej tragiczne bo jest jeszcze bardziej nieszczęśliwa niż była.
no to wcześnie się zorientowała, że popełniła poważny bład. To będzie dość trudne, by odzyskała dawno twarz, o ile to w ogóle możliwe...
Wysłany:
2008-11-24, 13:25
Krzysiek napisał/a:
by odzyskała dawno twarz, o ile to w ogóle możliwe...
Oczywiście, że niemożliwe. Dziewczyna zrujnowała sobie życie w najgorszy z możliwych sposobów. Tylko czekać aż popełni samobójstwo bo bądźmy szczerzy... W tym momencie nawet do pracy jej nigdzie nie przyjmą, nie mówiąc już o jakimś mężu czy chłopaku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).