Wysłany:
2008-11-28, 04:29jak to się robi? - czyli co warto wiedzieć o seksie
już o wieków wiadomo, że rodzice to najgorsza jednostka do zadań specjalnych tego typu. W szkole mimo, iż powstają przedmioty związane z seksem i życiem w rodzinie to jednak wiele osób krępuje taka edukacja. Dlatego fajnie, że powstają takie strony jak ta:
w zabawny i w miarę bezpośredni sposób osoby dopiero zaczynające poznawanie swojego ciała i sfery seksualnej dowiedzą się wiele interesujących rzeczy i znajdą odpowiedzi na nurtujące je pytania
rozbawił mnie filmik o kobiecej masturbacji - a konkretnie sposób omówienia tematu - łącznie z wstawkami ;P polecam
dodatkowo na stronie do poczytania teksty dotyczące np. błędów popełnianych przez kobiety i mężczyzn podczas seksu czy "jak zrobić minetkę ?"
do oglądnięcia filmiki z serii "jak zrobić dobra laskę" - jest też sposób drugi z kostką lodu
oprócz tego "co jeść by być sprawniejszym w łóżku" - czyli krótki poradnik o odpowiednim odżywianiu, jedzeniu chudego mięsa, przetworów mlecznych, orzechów itp.
dodatkowo instruktaż "jak pozbyć się malinki" lub "jak wykonać striptiz"
co myślicie o stronie i poradach na niej zawartych ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-11-28, 11:52
gdyby to o.Rydzyk zobaczył......
a tak serio: stronka fajna pokazuje obrazowo co i jak, więc nawet początkująca osoba może zrozumieć (co w przypadku książek i malej wyobraźni nie jest możliwe często) o co chodzi.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-28, 16:33
chyba nie potrafię do tego zbyt poważnie podejść...
ale generalnie fajna inicjatywa... zastanawia mnie tylko jedno... te niektóre teksty pisane są z sarkazmem i ironią, czy to jednak prawdziwe myśli jakiegoś 'specjalisty' ?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-28, 17:16
Dobry był program (Leciał/Leci(?) na tym programie co Jerry Springer )
Gdzie ludzie dzwonią do takiej starej baby i zasięgają publicznie porad sexualnych.
Chyba jedną poradą którą zapamiętałem, jak zadzwoniła kobieta która mówiła że jej mąż chce stymulacji analnej (w jej wykonaniu) , i czy ona ma mu wkladac palce gołe, babka jej powiedziała by robiła to przez prezerwatywe
Amira, filmy np. są tłumaczone na polski, wiec trzeba by się dowiedzieć na sieci czy osoby w nich występujące są specjalistami z wykształcenia czy własnego zaangażowania.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).