Wysłany:
2009-01-27, 18:46Komentarze - jak zrobić bez php
jak można zrobić opcję dodawania komentarzy do strony, bez zagłębiania się w php?
bo ja w pehapie jestem zupełnie ciemna i gdyby było coś łatwiejszego, żeby móc wrzucić... kiedyś było coś takiego jak TrackBack chyba ale to było dawno.
help
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-01-27, 21:27
Amira napisał/a:
Agata, CMS jest zazwyczaj pisany w PHP a to ma być BEZ użycia php
Ja wiem, że to zazwyczaj jest w PHP, ale przy instalowaniu gotowych skryptów raczej niepotrzebna jest wiedza na temat programowania w PHP. Yzoja, ja polecam Ci na przykład CuteNews. Program CMS jest to program zarządzający treścią strony. Na przykład ownlog.com czy blog.pl to taki jakby CMS, a przynajmniej działa na bardzo podobnej zasadzie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).