Nudziłam sie ostatnio i wpadłam na pomysł, żeby pobawić sie aparatem... tak tez zrobiłam. I co z tego wyszło? proszę :
Moja pierwsza ...'praca'? Chciałabym sie dowiedzieć, co zmienić itp.
Przyjmuje każdą krytyke, tylko weźcie pod uwage to, iż mam zwykły aparat, brak wyobraźni, trzęsące sie ręcę [ ] oraz nie umiem obsługiwać PS...
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-03, 21:49
rashell napisał/a:
pokaż zdjęcie a nie szarą papę.
jest zdjęcie przecież
Nula., ostrość kiepska, fajnie by było, gdyby udało Ci się zachować strukturę ławki, bo nie widać na czym kwiat leży. poza tym tak jak już ktoś wspomniał, zachowałabym zieleń również.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-02-03, 22:05
Amira napisał/a:
gdyby udało Ci się zachować strukturę ławki, bo nie widać na czym kwiat leży. poza tym tak jak już ktoś wspomniał, zachowałabym zieleń również
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).