Nasza-Klasa i Telewizja ? jakoś mnie to nie dziwi pakiet większościowy już dawno nie należy do tych młodych ludzi, którzy go założyli a inwestor będzie szukał pieniędzy gdzie się da, telewizja to nic dziwnego i nieprzewidywalnego, to po prostu sposób na dotarcie do jeszcze większej liczby osób i zarobienie kolejnych pieniędzy a strona po to jest utrzymywana by zarabiała na siebie
mam nadzieję jednak, że to nie będzie coś w rodzaju tańca na lodzie, to ten program był dla mnie kiczem telewizyjnym, w stronę programu rozrywkowego Szymona Majewskiego - już lepiej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
o jezus z tego się przecież NIE DA zrobić nic ciekawego, sadzę że to będzie cos w stylu:
- pan adam przyszedł do naszego programu ale nie ma pojęcia, że jest z nami również ewa która znalazła go na naszej klasie, dzień dobry panie adamie
- dzień dobry
- wie pan dlaczego pan tu jest?
- nie
- jest tu pana ukochana sprzed lat
- o jezus maria ewa!
- adam!
==
rashell, może i tak, a może łączą ich tylko kapitały finansowe promocja marek przy produkcji czegoś tam, co może korzystać z wiedzy jednej firmy i zasobów nk
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
rashell, ale dlaczego sądzisz, że to miało by być o naszej-klasie jako samej stronie ? może to będzie o założeniu jakie miała nasza klasa. Kiedyś nawet był taki program gdzie znane osoby rozpoznawały swoich znajomych ze szkolnych lat, dawno temu chyba w telewizji publicznej.
Onet należy do tej samej grupy co TVN, też masz portal i telewizję
kiedyś były ananasy z naszej klasy, ale ze sławnymi osobami - podobało mi się.
no ja rozumiem nie wiem DOKUMENT o tym, ale program rozrywkowy?
przez cały sezon będą opowiadać o czym, o nowych prezentach? ;> nie wiem czy drugie zerwane wiezi wypalą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).