Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-30, 18:19
Nie widziałam nawet pół odcinka
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Bailon Ownlog.Klub
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-05-31, 14:51
ja nie oglądam regularnie w TV, ale ściągam sobie odcinki z sieci (dostępne do niedawna na strone tancerzy, teraz można je zdobyć tutaj
podoba mi się serial. może jedynie wolałabym mniej infantylne postacie, bo niektórzy są aż nazbyt nienaturalni.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-31, 20:24
Cytat
To żałuj. Obejrzyj w sobotę.
nie mam czasu na tv oglądam jedynie housa, na to zawsze znajde czas
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-07, 23:09
Krzysiek napisał/a:
Obecnie nie przepadam za serialami.
A jak ja widzę coś z tańcem to mam ochotę rzygać. Jak dla mnie seriale, książki, filmy, reality-show, show z tańcem są totalnie przereklamowane i komu jak komu, ale mi skutecznie taniec obrzydziły a nie zachęciły do niego.
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-06-08, 14:55
Inez napisał/a:
A jak ja widzę coś z tańcem to mam ochotę rzygać. Jak dla mnie seriale, książki, filmy, reality-show, show z tańcem są totalnie przereklamowane i komu jak komu, ale mi skutecznie taniec obrzydziły a nie zachęciły do niego.
Zgadzam się, zdecydowanie.
● Portfolio ●
Imię: Magda
Wysłany:
2009-11-25, 15:27
Nie oglądałam od poczatku ale się wciągnełam, i chyba zaczne oglądać wczesniejsze odcinki.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-27, 09:48
Widziałam może ze dwa odcinki, gdy będąc na obczyźnie miałam tylko dwójkę z polskich kanałów.; D Jakoś mnie nie ciągnie do śledzenia losów uczniów szkoły artystycznej czy ich dziwnych nauczycieli. Ale muszę przyznać, że Cichopek ma tam rolę bardzo adekwatną do swojego usposobienia. ^.^
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Cichopek w drugim sezonie (semestrze) w ogóle nie było.
A wiem stąd, że też oglądałem, ale nie dla scen tanecznych. Gdyby je stamtąd wyciąć, pozostaje strawna komedia romantyczna. Na tyle strawna, że nawet ja, człowiek który unika seriali jak ognia, dałem się wciągnąć.
Trochę szkoda, że już się skończyli, bo widziałem raptem trzy odcinki.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-27, 16:45
Lukem napisał/a:
Cichopek w drugim sezonie (semestrze) w ogóle nie było.
Widocznie widziałam tylko te z pierwszego.; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).