Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-05-19, 13:14[zwierzaki] Pyton
Pyton tygrysi to jeden z moich ulubionych gatunkow wezy Dlatego pomysle nad tym szablonem i byc moze wkrotce sie pojawi Narazie jednak musze skupic sie przede wszystkim na nauce - co chyba kazdy rozumie
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-05-19, 18:56
Szczesciarz. Tygrysiego mialam na rekach tylko raz. Nawet nie pamietam jego dokladnych wymiarow. Byl bardzo delikatny i musialam uwazac zeby nie dotykac go zbyt mocno, nie chcialam zeby pozniej na bialej skorce pojawily sie fioletowe siniaczki
[rozpisalam sie troche eh] w sprawie szablonu napisze do ciebie na gg, ale nie teraz - ide na piwo i filmy
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
nie boje sie wezy a z tego co pamietam jednego raz trzymalem na rekach, ale jakos nie widzi mi sie on w domu, po co meczyc zwierzęta, warunki domowe nawet najlepiej przygotowane to nie to samo co środowisko naturalne
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-20, 16:04
Ja bym nie mogla miec weza , bo duze weze trzeba karmić szczurkami a ja bym nie miala sercaich dac na pozarcie:(
BaronVonColo [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-20, 17:54
Szczurami karmie tego pytona a węża zbożowego karmię myszami. Ale niedługo przerzucę sie na zające. Obrzedliwe? To co powiecie na to ,że znajomy mojego kolegi karmił Pytona kotami
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-20, 19:20
Rozszarpałabym weza gołymi rekami gdyby zamierzyl sie na moją kotke
Niebezpieczne i dzikie zwierzeta nie powinno sie w domu trzymac, bo moze wiele klopotow z tego wyjsc.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-20, 19:40
BaronVonColo napisał/a:
To co powiecie na to ,że znajomy mojego kolegi karmił Pytona kotami
Nic , kolega ma szczescie ze mnie przy tym nie ma...
Nie potrafie patrzeć bezkarnie na krzywdzenie zeiwrząt ... nawet jesli jest to mysz. Nie mowiac juz o szczurku czy kocie ,wiem jakie szczury potrafia być mądre i jak sie przywiązują do własciciela , te zwierzeta myślą wiecej niż ten cały wąż .
Nic , kolega ma szczescie ze mnie przy tym nie ma...
Nie potrafie patrzeć bezkarnie na krzywdzenie zeiwrząt ... nawet jesli jest to mysz. Nie mowiac juz o szczurku czy kocie ,wiem jakie szczury potrafia być mądre i jak sie przywiązują do własciciela , te zwierzeta myślą wiecej niż ten cały wąż .
to jedź tam gdzie zyją te węże i wytłumacz im, że jedzenie myszek i kotów jest bee i żeby się przerzuciły na pszenice
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-20, 21:49
a ja miałem kiedyś szczurzycę, a sąsiad miał szczura, no i ja go pożyczyłem..
nie zanosiło się, 3 dni byli zamknięci razem a kiedy nie spojrzałem na klatkę to on spał na domku a ona w. oddałem samca sasiadowi, a ona nazywana szaloną szakirą zaczeła puchnąć . za 3 miechy miałem 16 młodych - taki mam talent hodowlany
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-21, 07:52
Htsz, nie mam nic do tych węży w ich naturalnym środowisku , niech tam sobie zyją i jedzą choćby i siebie nawzajem . Ale kotów w ich naturalnym srodowisku nie ma ... a przynajmniej nie udomowionych i tak samo ze szczurami. Te weze zywią sie w naturalnym srodowisku dzikimi myszami itd a nie zwierzeciem domowym .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).