Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Słyszałem to po raz pierwszy w połowie lat dziewięćdziesiątych na składance "Piłkarskie hity" (przerobiona wersja taneczna) - też myślałem, że to zwykła stadionowa przyśpiewka.
Kilka lat później słyszałem też wersję "Marihuana", ale wykonywaną przez niejakiego (niejakich?) Twins. Tytuł "Cała sala najarana".
Jak widać, są piosenki nieśmiertelne.
A co do większych afer - znacie The Verve - Bitter Sweet Symphony? Kiedy grupa wylansowała ten świetny utwór, o swoje prawa autorskie upomnieli się The Rolling Stones (Verve wykorzystało sampel z jakiegoś ich starego utworu, ale nie do końca dogadali się co do jego legalnego użytku). Efekt? Grupa straciła prawa autorskie do piosenki. Wokalista, Richard Ashcroft, stwierdził że Bitter Sweet Symphony to najlepsza piosenka Jaggera i Richardsa w ciągu ostatnich 20 lat.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).