poza wymienionymi w temacie z linka utworami: "Kristinia DeBarge - Goodbye" oraz "D-Bomb - Marihuana", sądziłem, że to domena disco polo, ale znalazłem tego sporo:
Kelly Family-Nanana
Karmen Stavec - Nanana (2003 Eurovision Song Contest - Slovenia)
dla mnie to trochę kiczowate, czasem zastępuje jakieś słowa jakby cenzura, czy nie ma innych możliwości żeby zrobić chwytliwą piosenkę ? nawet Akon dał się wciągnąć..
a Wy co o tym myślicie ? znacie jeszcze jakieś popularne piosenki z takimi motywami ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).