Wysłany:
2009-12-02, 20:46[Firefox wtyczka] Youtube Auto Replay
czasem mam chęć posłuchania czegoś wiele razy pod rząd, ale odtwarzacz na youtube standardowo tego nie oferuje. Dzisiaj znalazłem rozwiązanie tego problemu.
Wtyczka do Firefox. Po zainstalowaniu dodaje na stronie danej piosenki link (po prawej stronie pod odtwarzaczem), którym możemy aktywować lub wyłączyć odtwarzanie piosenki w kółko (autoreplay).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
jedyny minus, że na moim profilu - z nowym wyglądem, gdzie mogę sobie odtwarzać piosenki z ulubionych bez wchodzenia na ich podstrony - tego linka nie ma
jak wam się podoba nowa wersja (2.1)? jest możliwość ustawienia nie tylko pełnego powtarzania utworu, ale i wybranego fragmentu, niestety opcje nadal widoczne jedynie na stronie danego pliku (obok flagi zgłaszania nadużyć i opcji umieszczania na stronach).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).