Wysłany:
2009-12-21, 10:55[muzyka] stara szkoła, czyli hity z dawnych lat
jakiś czas temu naszło mnie na dodawanie do ulubionych na Youtube starych piosenek, które pamiętam z dawnych lat. Wy też na pewno macie w pamięci takie utwory i to jest właśnie miejsce, w którym pozbieramy je razem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 21-12-2009, 18:10 ]
działa, "yt" "kod z konca linku" "/yt" dodaj [ ] i gra gitara
No właśnie, że nie działa! Tzn. jest okienko i widać, że powinien być film, ale go tam nie ma xD.
______________________________________________________ Cześć, jestem nowa. | Last.fm
"I have a very low tolerance level for other peoples stupid bullshit. [...] Dumb shit, trivial shit, shit you're not even remotely interested in! [...] God, people are fucking boring!" - G. Carlin.
Ostatnio zmieniony przez lomuelle 2009-12-23, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
hm.. może ja tego z dawnych lat nie pamiętam bo zespół gdzieś niecałe 2 lata temu poznałam ale od razu się zakochałam, no a chłopaki z mojego osiedla powiedzieli że to był hit wtedy (ja tam nie wiem miałam 3 lata XD) http://www.youtube.com/wa...feature=related
______________________________________________________ W słońcu jest rzeczywiście mniej cienia ;D
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).