Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-03, 13:30
phyhyhy;d ja o niczym nie wiem, zadnych nazwisk nie znam ;d
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-09, 10:07
N`talia napisał/a:
taaa mam znajomych ktorzy ida, ale na kontr-parade... MWp : / i zamierzają rzucać kamieniami.
To masz fajnych znajomych.
Nie wiem wlasciwie o co tyle krzyku . Po co sie ludzie wogole wtrącają do zycia geja czy lesbijki to chyba ich indywidualna sprawa , zresztą zauwazylam ze jak sie mowi o chomoseksualiustach to zazwyczaj o gejach bo lesbijki mało komu przeszkadzaja :suchy:
Ja jestem raczej dosyć tolerancyjna , staram sie nie dzielic ludzi na lepszych i gorszych tylko ze względu na kolor skory czy orientacje seksualną bo z tym sie rodzimy i nic na to nie mozna poradzić
Moim zdaniem parada rownosci to sluszna sprawa , szkoda tylko ze po drugiej stronie stają zazwyczaj ci ktorych najwyrazniej w dziecinstwie nie rowno traktowano ...
Podsumowujac to rzekomo zyjemy w XXI wieku ale czasem ogladajac te bezsensowne spory mam wrazenie ze cofnelam sie do sredniowiecza.
ale kibole MW pojechali na mundial wiec beda ezucac kamieniami tylko babcie, panowie w garniakach i jacys debile ktorych nie wpuscili do niemiec
ja ide jutro
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-06-09, 23:17
powodzenia moron, jak wrocisz to powiedz jak bylo;p
Indy [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 21:31
zapewne bosko ;D
ale moron idzie tam jako gej, czy jako anty-gej? ;>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).