Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-03-12, 22:30
Krzysiek napisał/a:
Widziałem kilka razy taki widok zaprezentowany na stronach innych miast, ale tutaj jest to bardzo płynne i moja ulubiona muzyka
Ja też widziałam jeszcze podobną prezentację innych europejskich miast i za każdym razem takie coś robi mega wrażenie. Zastanawiam się jak ci ludzie musieli się napracować, żeby coś takiego stworzyć!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-05-12, 21:25
Facet na gaciach to tylko dodatek. Chodzi mi o samo zdjęcie, niby Dubaj a jednak nudne te miasto się wydaje. infraktustura jest beznadziejna. Pusto smutno i tyle. Paryż mi się o wiele bardziej podobał.
Dubaj jest taki tylko dlatego, że to miasto na pustyni. Rozbudowuje się dzięki pieniądzom szejków zarabiających na ropie. Nic więcej, powinni tam zrobić zdjęcie toru f1 lepsze by to było.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).