miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-03-13, 22:55
Ja oglądałem 1, 4 i teraz oglądam 5 część. Z tego co słyszałem, to sporo osób się dostaje tylko dlatego, że tańczą u Egurolli. Nie podoba mi się także podejście jury: bboy nie będzie dobry w innych tańcach niż breakdance, a ktoś kto tańczy np. jazz - owszem. Sądzę, że dużo więcej wysiłku wkłada w naukę ktoś kto tańczy dobrze breakdance, a mniej ktoś, kto tańczy new style. Niestety Ci drudzy częściej przechodzą dalej.
Jednak lubię ten program i lubię osoby takie jak chłopach wyżej.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-03-13, 23:06
Przyglądałem się wybiórczo zmaganiom uczestnikom pierwszej i drugiej edycji.
Mnie tego typu programy po jakimś czasie po prostu nudzą, gdyż wszystko opiera się na jednym schemacie. Jedynym plusem jest to, że pomożemy przyjrzeć się ludzi z pasją.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2010-03-14, 09:57
ja oglądałam tylko drugą (z ciekawości) i czwartą (bo brał w niej udział mój kolega) edycję. szczerze mówiąc nie lubię jak jakiś program mam nie wiadomo ile edycji bo to po pewnym czasie się nudzi, ale ogólna idea takiego przedsięwzięcia jest bardzo fajna.
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).