Wysłany:
2010-05-03, 14:45[wordpress] Komentarze bez zatwierdzania
Jako że ja nowy w świecie WP to mam takie pytanie, jak ustawić opcje z komentarzami tak abym nie musiał każdego komentarza zatwierdzać tylko zatwierdzały by się same a do mnie by przychodziła tylko informacja o nowym komentarzu ? W opcjach Dyskusja w ustawieniach mam odznaczone komentarz oczekuje na moderację i mam też odznaczone administrator musi go zatwierdzić i inny komentarz tego samego autora musi zostać wcześniej zatwierdzony. Jedyne mam zaznaczone powiadamianie o nowych komentarzach na maila. I tak mam ustawione od samego początku a musiałem zatwierdzać jeden komentarz na blogu. Jakaś rada ? czy nie da sie tego ominąć czy coś ?
Pozdrawiam serdecznie.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
I przy tej opcji zaznaczonej, że na maila dostajesz info że komentarz oczekuje na moderacje nie musisz go zatwierdzać żeby się pojawił na blogu ? cóż, trzeba by bylo sprawdzić jak to działa ..
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).