niestety projekt ocen leży ponownie i znowu jest to wina redaktorów, którzy pokazali, że ich początkowy zapał okazał się słomianym...
Jeżeli ktoś ma ochotę zająć się stroną w takiej formie jaka jest (ewentualnie nieco ją rozszerzyć bądź zmienić) to bardzo chętnie oddam go w dobre ręce. Jest design i dobra domena, brak tylko odpowiedzialnych osób.
Podstawowym wymogiem w przypadku redaktora/rów naczelnych jest wiek 18 lat (w drodze wyjątków może być i 17). wystarczy np. w tym temacie lub na PW zainteresować mnie swoją osobą.
W przypadku redaktorów podstawowych wymogiem jest wiek 15 lat i również odpowiednia autoprezentacja
wstępne kategorie i rozeznanie co do tematyki znajdziecie na stronie http://oceny.blogowicz.info - zapraszam do współpracy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-06-13, 23:31
Htsz, A ja się chciałam tam zgłaszać xD (znalazłam nawet swój wpis) Szkoda że tylko jeden blog został oceniony. Ja niestety, nie będę się z motyką na słońce rzucać, ale życzę powodzeni w szukaniu chętnych. Zawsze można sprzedać w dobre ręce
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
.Mr.eN. pisał do mnie jakoś 1-1.5 miesiąca temu, że chce reaktywować projekt. Chwile przed nim zgłosił się Shin i chciał głównie oceniać blogi. Powiedziałem żeby Mr.eN dogadał się z nim i żeby coś zaczęli działać, ale już koło miesiąca cisza w eterze
Jeżeli rzeczywiście nic z tego nie wymodzę w tym temacie to spróbuję zrobić jakiś banał rozrywkowy albo sprzedam domenę na jakiejś aukcji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).