Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-05-30, 21:48 [kabaret] VII Sopocka Noc Kabaretowa 2010
|
|
|
oglądał ktoś z was dzisiaj kabarety na Polsacie? To już siódma noc kabaretowa - wszystko w ramach Top Trendy.
Ja nie oglądałem od początku, ale muszę powiedzieć, że kilka kabaretów zaprezentowało bardzo fajne skecze, wiele z nich widziałem pierwszy raz.
Sporo śmiesznych tekstów. Utkwiły wam jakieś w pamięci? kto był w tym roku najlepszy? jaki skecz według was był najśmieszniejszy?
Na kabaretonie można było zobaczyć: Grupę Rafała Kmity, Łowcy.B, Kabaret Pod Wyrwigroszem, Harbi, Andrzeja grabowskiego, Kabaret Skeczów Męczących, Jerzego Kryszaka, Kabaret Neo-Nówka, Nowaki, Grzegorza Halamę, Kabaret Limo, Smile, Ciach, Kabaret Młodych Panów.
filmów w tej chwili za bardzo nie widzę (niektóre skecze są jednak chodzi mi o filmy z nocy kabaretowej), ale jak tylko się pojawią to wstawię żeby ci co nie mieli okazji oglądać w tv (na Polsacie) mogli sobie zobaczyć co ich ominęło
Kabaret Smile postanowił sobie nawet pożartować z Zygmunta Solorza, który siedział na widowni - "użyli go" podczas skeczu "kredyt".
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|