Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-06-07, 03:35 [reklama] Adidas Originals
|
|
|
Firmy raczej nie trzeba przedstawiać. Najbardziej cenię sobie ich oldschoolowe ciuszki ze starym logo (listek). Sam mam do dzisiaj kilka par spodenek "made in West Germany".
Dzisiaj trafiłem na klipy promujące kolekcje związane z Adidas Originals. Pojawia się tam motyw Star Wars bo i takie ciuszki wyprodukowali (buty, koszulki itp.) oraz kilka znanych twarzy jak: David Beckham, Daft Punk, Snoop Dogg, Franz Beckenbauer, Noel Gallagher, Ian Brown, Ciara, Jay Baruchel, DJ Neil Armstrong.
Zacznę od Star Wars Collection:
krótki klip wprowadzający (up), w którym podoba mi się przerobiona nuta z filmu ;D poniższy prezentuje Star Wars™ Cantina 2010
te klipy już w innym klimacie:
The Street Where Originality Lives (Extended Version)
A.039 x Volt
Women's Collection Lookbook
Wood Rich
Rolling London
jak wam się widzi taka forma prezentowania kolekcji, jak oceniacie klipy? Większość się raczej nie nadaje do TV bo by poszli z torbami za czas emisji reklamy...
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|