Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-07, 14:47
Bardzo lubię gry strategiczne, ale w "heroes" jeszcze nie grałam. Właściwie to od dośc długiego czasu w nic nie grałam. Na przełomie kwietnia i maja wyładowywałam złość w Tomb Riderze, ale prócz tego nic kompletnie. Gry są zbyt czasochłonne i za bardzo wciągają.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-07, 17:57
why not ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-07, 19:44
Ja się zgodzę z HTSZ'em i z bluesmanem - trzecia część heroesów była i jest najlepszą częścią. Do dzisiaj czasami sobie z kumplami przytniemy jakąś partyjkę w trójkę. Co do najnowszej części...słyszałem dużo choć sam nie grałem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-08, 12:51
II rlz!
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-08, 13:06
ja widziałam na hyperze ;DDDDD zapowiadała się fajnie I
II jest świetna, chociaż dawno już nie grałam w gry. no cóż, nie ma czasu ;PPPPP
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-08, 15:55
Htsz napisał/a:
a co konkretnie słyszałeś ? to sobie porównam z opiniami testerów gry na stronie
Słyszałem, że jest to połączenie najlepszych elementów z III i dodanie nowych. Ale niektórzy mówią, że ta fuzja nie wyszła na dobre, i gra straciła klimat.
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 21:46
Widziałem demo w TESCO, był uruchomiony na jednym z kompów. Ujdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).