pomysł ciekawy, tyle, że skrypt za wolno się uczy, dostałem dzisiaj cztery maile z tego samego adresu, pierwszy odznaczałem jako nieważny a i tak kolejne przychodziły z oznaczeniem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-09-08, 17:52
Filmik mi się bardzo podoba. Mega reklamówka!
Co do pomysłu, to raczej jestem na nie. Gmail ma bardzo dobry filtr antyspamowy, więc nie dostaje zbyt wiele zbędnych wiadomości, dlatego nowa opcja raczej mi się nie przyda. ; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
to nie filtr do zbędnych wiadomości a do ważniejszych jeżeli ktoś dostaje dziennie kilkadziesiąt maili, w tym kilka ważnych to dzięki tej opcji będzie mógł oznaczyć je tak, aby były pokazywane jako pierwsze (wyróżnione)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).