teneniel
WordPress.Klub Lineage II Gamer
Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
|
Wysłany:
2010-10-25, 19:04 [facebook] autowylog po zalogowaniu
|
|
|
Mam problem dość istotny z facebook.
Chodzi mianowicie o to, że tuż po zalogowaniu do serwisu zostaję automatycznie wylogowana po kliknięciu w dowolny link (zaproszenia, gry, itp) a logowanie po wyświetleniu panelu z "błędnym hasłem" wcale nie loguje (chyba, że 20 razem cudem) mimo dobrze wpisanego hasła.
W pomocy znalazłam co prawda możliwe wyjaśnienie i rozwiązanie sprawy, ale... kiszka blada.
Nie pomaga:
- zaznaczenie/odznaczenie opcji autologowania
- wyczyszczenie ciasteczek, pamięci podręcznej i historii przeglądarki (to dziwne, bo pomaga w 99% przypadków)
Co ciekawe, wszystko działało dziś do godziny 12 a jak przyjechałam do domu... kaput do tej pory.
Jeszcze ciekawsze, że to samo mam na wszystkich swoich przeglądarkach (poza FF, to Opera, Chrome oraz IE) i za cholerę nie wiem o co chodzi.
Wysłałam zapytanie o pomoc z FB, ale... odpisali mi, że nie są w stanie mi pomóc i podali mi link do "pomocnego artykułu" o czyszczeniu przeglądarki, który już przecież przerobiłam wielokrotnie wzdłuż i wszerz, a nawet wspak.
Jestem już zmęczona, i jest to na tyle irytujące (spróbujcie korzystać z jakiegokolwiek serwisu w ten sposób, logując się z częstotliwością 10 razy na minutę), że sama już nie wiem co robić -_-
|
|