Wysłany:
2012-07-31, 21:44Jak wiele ludzie zrobią by dostać coś za darmo?
Te filmy nadają się też do działu reklama, bo taki był cel tych akcji. Promować markę. Zwykle to klienci decydują o tym co marka ma robić żeby dostać jego pieniądze za produkt, tym razem ktoś postanowił odwrócić role
Zobaczcie jednak co ludzie robią by otrzymać produkt za darmo:
Fantastic Delites
Coca Cola "hug me Machine":
Wy też dalibyście się ponieść w tych dwóch przypadkach? a może macie do opowiedzenia jakieś własne historie?
znacie inne akcje tego typu? Jak macie więcej takich filmów to wrzucajcie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
kolejne, uważam, ze pasuje do tematu. Negocjacje z kobietą, akcja Heinekena. Sprzedawca mówi do faceta, że jak przekona swoją do kobietę do zakupu krzeseł (plastikowe jak na przystanku czy stadionie) to dostanie bilet na finał ligi mistrzów
kolejne, uważam, ze pasuje do tematu. Negocjacje z kobietą, akcja Heinekena. Sprzedawca mówi do faceta, że jak przekona swoją do kobietę do zakupu krzeseł (plastikowe jak na przystanku czy stadionie) to dostanie bilet na finał ligi mistrzów
tym razem Samsung Galaxy S4 a zadanie polega na wpatrywaniu się przez godzinę na telefon, oczywiście nikt nie uprzedził, że ktoś zacznie przeszkadzać ;-)
tym razem Samsung Galaxy S4 a zadanie polega na wpatrywaniu się przez godzinę na telefon, oczywiście nikt nie uprzedził, że ktoś zacznie przeszkadzać ;-)
Świetna akcja, takie reklamy produktów to ja rozumiem
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-07-23, 11:56
Hmmm... Kiedy przeczytałem tytuł tematu coś mi się przypomniało.
Jak wiele ludzie zrobią by dostać coś za darmo? No upaść można naprawdę nisko, nawet sobie nie wyobrażacie. Chytrą Babę z Radomia chyba zna każdy, ale zapewniam że to tylko czubek góry lodowej. Podane przez Htsz przykłady to sympatyczne akcje promocyjne dla normalnych ludzi, ja raczej znam drugą stronę medalu.
Jakiś czas temu zrobiłem gościnny wpis na zaprzyjaźnionym blogu, będący odpowiedzią na postawione tu pytanie. Jeśli ktoś jest ciekaw jak ludzie potrafią się upodlić i zeszmacić, to zapraszam do lektury:
Wydaje mi się, że w obu przypadkach chodzi o to,żeby ludzie z produktem związali zabawne/pozytywne wspomnienia
z daną firmą
______________________________________________________ Jestem nowicjuszem. Mój blog dopiero się kształtuje i uczę się z niego korzystać, ale zapraszam! http://thewhalestudio.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).