Czy ktoś z was ogląda ten głupkowaty film animowany? Ja się wciągnąłem głównie z uwagi na to, że żartują tam sobie ze wszystkiego (serio, lecą po czym się da). Oglądam z napisami i lektorem. Lektor stanowczo ssie pałkę, szczególnie jak moduluje swój głos. Wychodzi sztucznie i to co czyta nie zgadza się z rzeczywistymi dialogami. Przerabianie oryginalnych żartów często psuje klimat.
Jak wy oceniacie pomysł, wykonanie, fabułę? Wasze najlepsze momenty i gagi?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Obejrzałem wszystkie dostępne odcinki, nadal mi się podoba. Tak, humor jest specyficzny. Dodatkowo trzeba wiedzieć z czego żartują, dlatego nie lubię polskich dubbingów czy lektorów w tego typu produkcjach, bo wtedy seriale są przerabiane na "nasze realia" i gagi tracą sens lub nie śmieszą.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
rybkasia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-11, 09:52
Uwielbiam Family Guy! Polecam oglądać na bieżąco, bo często są tam odnośniki do bieżących wydarzeń (niekoniecznie jakiś super istotnych), które oglądane po czasie nie bawią już tak bardzo;). Polecam też Futuramę!:)
a co do lektora to nawet nie wiedziałam, że Family Guy wychodzi gdzieś z lektorem (czyli jest dostępne w polskiej telewizji?)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).