Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2012-12-14, 16:59 [forum] nowy wygląd profilu użytkownika
|
|
|
Hej,
powoli planuję sobie nowy wygląd forum. Chcę znacząco je odświeżyć. Przy okazji odblokowałem Wasze profile. Teraz każdy ma swego rodzaju publiczną wizytówkę. Dostępna jest w nagłówku "pokaż profil" oraz pod każdym Waszym postem.
przykład http://forum.blogowicz.info/htsz,u,1.htm
Może ją przeglądać każdy, nawet niezalogowany internauta. Uzupełnijcie ją więc informacjami, które chcecie by były tam widoczne [avatar, zdjęcie, podpis, adres bloga oraz adres strony (o ile macie, nie dublujcie z adresem bloga)].
Chciałbym omówić jej przyszły wygląd. Możecie sugerować jakie pola powinny się tam jeszcze znaleźć (np. pole na drugi blog?), jaki układ powinna mieć taka karta, co powinno być widoczne dla wszystkich a jakie elementy dopiero po zalogowaniu?.
Wszelkie uwagi mile widziane.
W chwili obecnej pole "mój blog" posiada "dofollow", więc warto sobie to zalinkować na swoim blogu Oczywiście wpisujemy tam tylko adresy blogów, wszystko co blogiem nie jest będę kasował.
Przy okazji może uda się napisać jakiś generator wizytówek taki jak ma facebook czy nk. Ewentualnie ikonkę (by dodać ją do listy innych społecznościówek), ale do tego potrzeba najpierw nowego loga.
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|