Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
W sekcji CSS szablonu lub Szablon -> dostosuj -> zaawansowane -> Dodaj arkusz CSS
W sumie to się okazuje, że klasy autorów blogów w nowych komentarzach są takie same (inna jest dla autorów innych komci), jedynie struktura nieco kodu inna. No i tam wszyscy są pogrubieni, więc najpierw trzeba ich odchudzić a potem tyje sam autor
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wiem, że jestem męcząca, ale chyba coś źle zrobiłam. Wkleiłam tekst z komentarza powyżej do "Szablon -> dostosuj -> zaawansowane -> Dodaj arkusz CSS", sprawdziłam jakiś swój stary komentarz i nic się nie zmieniło. Czy to się zmieni dopiero w nowych, które napiszę? A jak zrobić by poza moim nickiem był pogrubiony mój cały tekst w komentarzu?
Jak wkleiłam ten pierwszy kod to mój nick jest pogrubiony, ale nie tekst.
Mój pierwszy post dotyczył Ciebie, w drugim podałem rozwiązanie dla tych, którzy mają nowy system komentarzy ;-) - ale oba kody pogrubiają tylko Nick właściciela bloga.
sugerowałbym nie pogrubiać całego tekstu komentarzy, ale da się to zrobić chyba tylko ręcznie pisząc dany komentarz w znaczniku HTML:
Pogrubia się zazwyczaj tylko najważniejsze fragmenty. To niespotykane żeby całe wypowiedzi były pogrubione. Zazwyczaj komentarze autora wyróżnia się innym wyglądem ramki lub jakimś znaczkiem (przy nicku / awatarze).
w przypadku komentarzy dodanych w dl, dt, dd można np. zmienić kolor tła pod paskiem z nazwą autora i datą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).