Wysłany:
2013-01-29, 00:11Pomóż mi! Mam problem natury miłosnej!
Skoro już poruszamy tematykę miłości, seksu i całej tej otoczki to czy nie zdarzyło się Wam - blogerom/vlogerom - dostawać ni z gruchy ni z pietruchy ckliwe historyjki miłosne od fanów z prośbą o pomoc? No dobra, żebym jeszcze prowadził kącik miłosny, albo internetowe biuro matrymonialne. Mnie to powoli zaczyna przerażać
Ja, z racji tego, że piszę bloga na temat związków czy relacji damsko - męskich (jak kto woli) często dostaję takie mejle. O pomoc z chłopakiem/facetem, o zwiększenie atrakcyjności itp itd.
Ale też mam kilka mejli typu " jeśli będziesz w moich regionach, daj znać" i powoli mógłbym pinezkami na mapie zaznaczać
Mi nikt nie wysyłał takich wiadomości, ale spotykałem wielokrotnie w różnych miejscach ze zwierzeniami. Ludzie boją się chyba rozmawiać o swoich uczuciach z innymi (osobiście), więc wolą anonimowo zapytać w sieci (obcych).
Jeżeli Wam z tym źle to chętnie zamienię się na chorą babę nękającą mnie SMSami. Będzie zdawała codziennie relację z tego co u niej, nazywała "dziubkiem", wyznawała miłość. To nic, że nigdy się z nią nie spotkaliście i nei macie zamiaru, ona żyje wyimaginowanym związkiem a wiadomości w stylu "odwal się ode mnie" traktuje jako przejaw złego humoru :-)
To kto jest chętny na stalkerkę? bo ja mam jej już serdecznie dość
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja, z racji tego, że piszę bloga na temat związków czy relacji damsko - męskich (jak kto woli) często dostaję takie mejle. O pomoc z chłopakiem/facetem, o zwiększenie atrakcyjności itp itd.
Ale też mam kilka mejli typu jeśli będziesz w moich regionach, daj znać i powoli mógłbym pinezkami na mapie zaznaczać
Średnia wieku na Twoim blogu? U mnie to głównie gimnazjaliści i licealiści. Wiesz jakie problemy mają współcześni gimnazjaliści ? Człooowieku "Nie wiem, czy spytać ją o chodzenie sms-em czy przez gg"
Htsz napisał/a:
Nie odpisywać, zmienić numer. Tyle jest sposobów ;P
Średnia wieku na Twoim blogu? U mnie to głównie gimnazjaliści i licealiści. Wiesz jakie problemy mają współcześni gimnazjaliści ? Człooowieku Nie wiem, czy spytać ją o chodzenie sms-em czy przez gg
a co to za rozwiązanie? mnie by to wkurzyło, że muszę podawać każdemu mój nowy numer, a życzliwa osoba poda go nachalnemu, bo nie wiadomo skąd go ma ten nachalny
~Htsz do mnie pisze czasami "kolega" sms'y w stylu "siemka, co słychać?", a ja już go mam dosyć, nie odpisuje mu i jest spokój, ale kiedyś odpisałam, bo mama mu zmarła, więc głupio było, a ten do mnie, czy na pogrzeb przyjdę i czy pójdę z nim na spacer, tak... może jeszcze dziecko w wózek i obraz rodzinny zaprezentujmy... także współczucia, bo obiło mi się o oczy jak pisałeś już o tym, a co do tematu to ja dostałam tylko prośbę o napisanie postów o toksycznych związkach i raczej nic po za tym
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Średnia wieku na Twoim blogu? U mnie to głównie gimnazjaliści i licealiści. Wiesz jakie problemy mają współcześni gimnazjaliści ? Człooowieku Nie wiem, czy spytać ją o chodzenie sms-em czy przez gg
Średnia lubiących to na fejsbuku to 18-24 lata, ale patrząc na moich czytelników na blogu to można rzec - od początku liceum do 25 lat. Oczywiście z wyjątkami.
Jestem opiekunem na koloniach, więc pracuję z dziećmi i młodzieżą także wiem jakie problemy mają gimnazjaliści, a nawet młodsi
Mój faworyt - "jak w sobie rozkochać chłopaka, a potem go rzucić tak, żeby cierpiał?" 15 latka na koloniach zadała mi takie pytanie ))
ja nie odpisuję na to co ona pisze do mnie i to nie zniechęciło jej od 2 lat. Te SMSy są blokowane obecnie przez program, tak samo jak jej próby połączeń, mimo to spamuje dalej. Numer jest w pewnym sensie "służbowy", więc ciężko taki zmienić, ale chyba będę musiał uruchomić sobie drugi, prywatny. Nie będę się tu rozpisywał. Założę osobny wątek, bo już kiedyś obiecałem, że o tym napiszę.
VlogMat napisał/a:
Wiesz jakie problemy mają współcześni gimnazjaliści ? Człooowieku Nie wiem, czy spytać ją o chodzenie sms-em czy przez gg
W sumie to się nic nie zmienia - poza technologią - od czasów kiedy trafiałem na takie problemy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Też nie dostaje takich zapytań, może dlatego, że tematyka moich blogów nie tyka tego tematu
Natomiast jedna znajoma usiłowała zrobić sobie ze mnie terapeutę w tym temacie i to było straszne
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).