Eisen
Blogger.Klub
Dołączył/a: 29 Sty 2013 Posty: 61
|
Wysłany:
2013-02-02, 21:58
|
|
|
na wstępie wybaczcie za odkop, ale to chyba jedyny temat o moim problemie, jaki znalazłem. mianowicie, nawiżaując do tego:
Cytat nie mam jednak pojęcia jak pozbyć się paska z autorem, godziną i ikonkami. Jeśli się da to zrobić, to pewnie okaże się banalnie proste, jednak tak się na tym zapętliłam, że płakać mi się chce
mam podobny problem, co koleżanka wyżej. przeglądając na jakiejś stronie o blogspocie poradnik, jak usunąć nick "autor" pod każdym postem, zdaje się, że usunąłem jakąś linijkę w kodzie html. niestety, nie pamiętam jaką chciałbym przywrócić tego "autora", który byłby jednocześnie odnośnikiem do profilu bloggera. Szablon rewelacja. Potrzebny jest kod html? Jeśli tak, to jaki fragment? Drugą sprawą są ikonki - ogólnie nie są złe, tylko napis obok loga google +1 razi (Poleć to w Google). czy dałoby się to usunąć bez usuwania ikonek? Jeśli nie, to w jaki sposób można usunąć ikonki? I trzecia sprawa, również z tym związana - czy można (jeśli tak to jak oczywiście) usunąć dwukropek po napisie "Brak komentarzy:" albo po liczbie komentarzy, np "3 komentarze:"? Czy da radę zmienić tekst "brak komentarzy" na inny? Pozdrawiam
|
|