Wysłany:
2006-08-16, 23:15[dyskusja] za mało luzu na forum
tak mnie słuchy doszły, że na forum blogowicza za mało luzu panuje a dux to już chyba nawet jego ostatki wytrząśnie i wcale nie zostanie... jak dla mnie są miejsca gdzie luż powinien być, chociażby w dziale Hydepark, śmietnik czy humor ale i są miejsca gdzie tego luzu winno być jak najmniej czyli webmastering, pomoc blogowa, galeria prac - to miejsca gdzie pomagamy i szukamy pomocy i tam nie powinno być śmieci - co do reszty działów to powinniśmy odnaleźć jakiś kompromis
w mojej prywatnej ocenie to póki na forum przesiadują osoby znające się od dluszego czasu powinniśmy uformować to co napisałem tak abyśmy nie złapali sie za jakiś czas za głowe i nie wiedząc jak uwiązać nakładający się bajzel, który widać na wielu dużych forach gdzie pozwolono na pełny luz
a jak to oceniacie wy i ewentualnie proponujecie rozwiązać ?
oczywiście odpada pozostawianie tego w rękach losu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-08-17, 02:42
Jeśli bedziemy rozpisywać sie wzdłuż i wszerz tworząc jeden temat wielowątkowym, to trudno będzie cos odnaleźć. Osoba ktora zawędrowałaby na forum w poszukiwaniu pomocy, pewnie wyrwalaby sobie resztki wlosow z glowy, a chyba nie chcemy zeby o polakach narodził się nowy perukowy stereotyp ?
Jeżeli chodzi o brak luzu, to pierwsze słyszę, chociaż powiedzmy sobie szczerze, miały miejsce sytuacje w których złośliwe chochliki nerwus-skrzatus kontrolowały ludzi tu rządzących.
Dux, ... heh nowy, w dodatku bez avatara i tyle sensacji wsrod publiki wzbudza Nie moge tego zrozumiec. A tak na serio, to jeszcze nie pokazal nam sie od zlej strony, wiec na marudzenie moze przyjdzie pora innym razem. Daliscie sie wystraszyc Moronowi, a przecież wszyscy wiemy ze on sie urodził pod trzema szczęśliwymi szóstkami
Bedzie goody, prawa Dobby ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-08-17, 20:09
Trudno powiedziec czym objawia sie ten brak luzu. Wedlug mnie jest calkiem w porzadku, nie ma zamordyzmu ani tez kompletnej samowolki.
[ Dodano: 17-08-2006, 21:11 ]
Georgiana napisał/a:
skad? od kogo?
To brzmialo groznie
[ Komentarz dodany przez: Artur: 17-08-2006, 21:26 ]
a watpisz w to ze kamiru jest groźna :>:>
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-17, 21:35
Popieram te rozwiązanie. Bo po co mamy się ograniczać w dziale 'Hydepark' i itp.?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).