Wysłany:
2013-10-30, 11:05Zmian koloru odnośników/ hiperlinków w treści posta
Szukałam, szukałam i albo jestem ślepa, albo faktycznie takiego tematu nie było.
Chciałbym zmienić kolor linków/odnośników (kolor, kolor po najechaniu myszką, etc.), które znajdują się w treści postów.
Kolor reszty linków/odnośników na blogu ma pozostać bez zmian.
Jak powinien wyglądać kod CSS, bo kombinuję, ale metoda prób i błędów nie zbliża mnie do rozwiązania.
Liczę na Waszą wiedzę i magiczne moce.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
a powiedzcie mi jak mogę zrobić, żeby te głupie tagi były wyświetlane na czarno. Wszystkie sekcje tagline zmieniłam na #000; i nadal nic.
szablon w stopce.
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Twój boczny pasek ma czarne tło, nie powinnaś robić w nim czarnych linków, chyba, że chodzi o inne miejsce - to je wskaż, lub za pomocą obrazka przedstaw jak to powinno wyglądać.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Chodziło mi o tagi po tytułem posta, o których pewnie nawet nie wiedziałeś, bo nic tam nie było widać a jednak, okazało się, że muszę dopisać po prostu:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).