http://twitter.com/htsz
statusy mam jednak prywatne. Nie jestem aktywny (nie komentuję i nie wrzucam fotek), pojawiają się tam głównie statusy z youtube. Kiedyś miałem publiczny, ale wariatka, która mnie szpieguje w sieci myślała, że to są jakieś dedykacje dla niej (WTF?) - ma pomieszane w głowie, więc zablokowałem profil.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
I ja mam tłitera. Niestety informacje roznoszone tą drogą są dla mnie kompletnie nieczytelne. Podpięłam go za to do Instagrama, a jak sobie przypomnę to i napiszę jakiegoś dziwacznego ćwierka .
Do czego używam TT? Hmm... coź, dla mnie to portal, w którym mogę popisać z osobami mającymi te same zainteresowania co ja i w którym mogę poznać fajne osoby. Dodatkowo, obserwując rózne serwisy informacyjne, w jednym miejscu mam wszystko to, co mnie interesuje.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Ostatnio zmieniony przez chomik21m 2014-02-03, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Fajnie jakbyście dopisali do czego używacie Twittera, pozwoli to rozróżnić profile prywatne i powiązane z blogiem. Mnie np. bardziej interesują te pierwsze ;-p
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).