spec_johny
WordPress.Klub
Wiek: 33 Dołączył/a: 22 Lut 2014 Posty: 161 Miasto: Polska
|
Wysłany:
2014-02-23, 15:04 [ocena] Blog poświęcony wojskom specjalnym - co sądzicie?
|
|
|
Witam was serdecznie
Chciałbym prosić was o ocenę, rady i sugestie.
Od kwietnia ubiegłego roku prowadzę bloga o tematyce wojskowej, dokładniej o jednostkach specjalnych z całego świata. Blog doczekał się kilkunastu komentarzy. Z tego co piszą do mnie ludzie w prywatnych wiadomościach, wiem że czytają to o czym piszę. Również napisało do mnie kilka osób o współpracę, więc myślę że idę w dobrym kierunku.
Ludziom się podoba, oczywiście tym co się interesują tematem. Nie mniej jednak chciałbym poznać wasze opinie, sugestie i wszelkie rady. Blog jest na platformie wordpress.com. Korzystam z darmowego, chociaż przymierzam się do zmiany na własną domenę. Czuję, że darmowy powoli mnie ogranicza bo wiele rzeczy bym zmienił. Grupą docelową są wszyscy co chcą poczytać o jednostkach specjalnych. Coraz więcej kobiet się wypowiada (na stronie FB ale to też można uznać za jakieś zainteresowanie ze strony płci pięknej).
Pytania jakie mam to:
1. Czy blog w obecnej formie przyciąga was? Czy wchodząc macie ochotę coś przeczytać co was zainteresuje?
2. Co byście radzili zmienić? Szablon, wygląd, rozmieszczenie/usunięcie poszczególnych elementów?
3. Czy styl pisania nie jest męczący a zachęca, wciąga w dany tekst?
Wpisy opieram o własną wiedzę jak również z książek, gazet specjalistycznych, stron internetowych o tej tematyce. Nawet z prywatnych rozmów z osobami bezpośrednio związanymi z tym tematem. Staram się pisać rzetelne i prawdziwe informacje, przekazać jak najwięcej z tego powodu wpisy są czasem dość obszerne.
4. Czy nazwa jest zbyt długa, przyciągająca? Czy raczej za długa i nie wywiera zainteresowania?
5. Czy główne zdjęcie jest za duże i wchodząc na bloga dostajecie obrazkiem w oczy zamiast widoku głównej strony?
Blog poświęcony wojskom specjalnym
Na razie mam tyle pytań do was drodzy forumowicze.
Pozdrawiam serdecznie,
John
|
|