Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2006-10-15, 18:34 [dyskusja] Reprezentacja Polski w piłce nożnej
|
|
|
Od dłuższego czasu w telewizji oglądaliśmy tylko wydarzenia związane z korupcją w PZPN, aż tu nagle kilka dni temu nasza reprezentacja wygrała mecz z Portugalią.
Drużyna przeciwna niepokonana od wielu meczy, przez nas od baaardzo dawna, mówi się teraz nawet o czymś w rodzaju klątwy Smolarków
sam oglądałem ten mecz (nie od początku), zazwyczaj nie oglądam transmisji meczy, ale z tego co widziałem to naprawde musze przyznać, iż mimo mniejszego posiadania piłki na prawde byłem pod wrażeniem ilości akcji na bramkę Portugalczyków (zresztą pewnie nie tylko ja), ten mecz był czymś czego polski futbol dawno nie widział (weług mnie).
teraz pytania do dyskusji
Sądzicie, że to zdięki czemu ?
• może tym pieniądzom pakowanym w trenera ? wreszcie kupili kogoś dobrego.
• ewentualnie naszym piłkarzom wreszcie zaczęło zależeć, chociaż po jednym bardzo dobrym meczu ciężko to oceniać, to było raczej coś w rodzaju zgrania w chwili krytycznej - bo piłka lepiła im się wyjątkowo dobrze.
• albo może nasi panowie też są w coś zamieszani i teraz próbują jakoś odsunąć podejrzenia od siebie
co sądzicie o polskiej piłce (grze reprezentacji) idziemy w dobrą strone, czy mamy chwilowy fart ? ...
• tak jak napisałem wyżej zgranie w kryzysie, czy może czeka nas wreszcie chwila pięknego polskiego futbolu, że zagramy na poziomie w najbliższych meczach pokazując, iż kilka ostatnich lat (w tym mundial) to był wypadek przy pracy ?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|