Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
zgodnie z planem udaem się na impreze było świetnie, dwie sceny, jedna duża, w głównej części hali, druga mała. Ludzi baaaardzo dużo, fani muzyki nie tylko z polski było kolorowo i głośno.
Balowałem wyjątkowo blisko zostałem wpuszczony tam gdzie fotoreporterzy i filmowcy ^^ jakies 2metry od sceny niezapomniane przezycie widzieć swoich ulubieńców z takiego bliska
miałem dwa aparaty jednak okazały się być kaszanieaste do tego typu rzeczy, bardziej sprawdzają się na otwartej przestrzeni w dzień, ale co tu się spodziewać po amatorskim sprzecie.
Jest tego nieco, musze posegregować (wybrać jakieś co wyszły) i wrzuce potem kilka fotek i może jakiś filmik
nie zostałem niestety do końca, zabrakło siły. Impreze skończyłem około 3 w nocy.
mam kilka, ale trzeba przy nich popracować, poprawić to co zgubił aparat w tych siemnosciach (jak juz wspominalem [?] lampy przy samej scenie nie mozna bylo uzywac). Zrobie to już niedługo, zauważyłem na onelove.pl, że można im coś podesłać, więc pewnie to zrobie
z filmami mam problem, 3/4 z nich zagłusza bas, na którym siedziałem, i nie wiem czy da się to jakims programem wydzielić, popytam na jakiś forach tematycznych.
jak narazie wrzucam linki do filmików innych ludzi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).