jak zauważyliście wygląd zmieniłe się dość mocno, jest to rodzaj testu, chciałem zobaczyć jak to wygląda i odrazu przetestujemy, która opcja jest lepsza:
-ta zamknięta
- otwarta
swoje opinie przemyslenia i wszystko inne (co mądre) prosze wypisywać poniżej.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-21, 21:31
Nie podoba mi sie wersja w ktorej wszystkie podfora sa zwiniete!
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
na tym forum co ci pokazałem to jest przydatne i jak widziales nie wszystko tam pozwijali no ale z uwagi, że się jeszcze rozwijamy bo 60 userów to niewiele więc zobaczymy co czas przyniesie.
rozwinelem ale tak ze kazdy (to znaczy tylko htsz tak chce ale nie powiem przeciez ze to tylko dla niego...) moze sobie ustawic tak jak chce
ustawienia zmienia sie w preferancjach do ktorych link jest pod glowna tabela forum na stronie glownej
a ja teraz spdam i wroce jakos w piatek wiec musicie sobie sami radzic
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).