Frozen Lust
Her Infernal Majesty
Zaproszone osoby: 12
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
|
Wysłany:
2006-11-15, 22:51 Wojna na słowa / argumenty
|
|
|
OK, każdy z nas chyba wie o co chodzi i zapene każdemu się przydarzyła nie jeden raz.
Baaaa, tylko czekamy na okazję kiedy możemy troche poobrazac, najlepiej oczywiscie w zawoalowany sposob i inteligentnie.
Ja osobiscie uwielbiam wszelkie gorące dyskusje, gdzie trzeba pomyśleć zanim się napisze posta, owszem, podczas takich dyskusji czesto dochodze do wniosku, ze rozmawiam z glupkiem no ale, nie zmienia to faktu, ze chcac nie chcac, sprawia mi przyjemnosc taka mocna, ostra dyskusja.
Macie tak samo? Czy lubicie wdawac sie w sprzeczki w internecie? Na forach, blogach czy przez messengery. Ja dzisiaj, przykladowo mialam taką sytuacje
Cytat
18:50:27 (...)
własnie pokazujesz jaka z ciebie kobietawidocznie za mało przebywasz w towarzystwie prawdziwych kobiet
18:50:59 frozenlust (...)
dzieciaku, takich syneczkow jak ty zjadam na sniadanie (i pozniej mam niestrawnosc)
powiem ci cos jeszcze
18:51:11 frozenlust (...)
nie imponuja mi twoje slowa
18:51:22 frozenlust (...)
moglabym sie tak spierac z chlopczykiem z gimnazjum
i pewnie tak wlasnie jest
Aaah, piękna rozmowa, chociaz rozmowcy (dwaj sie trafili przy jednym kompie) troche nei kumaci.
Kto chcialby przeczytac calosc w celach humorystycznych, to wystarczy dac znac
|
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :> |
|