Próbowałam przerobić kod, żeby LikeBox wysuwał się z lewej strony. Niestety, słabo mi to poszło... Ba, nie poszło w ogóle.
Czy mogę liczyć na rady, co tam trzeba pozmieniać.
w skrypcie i CSS zamień left na right i right na left. Powinno wystarczyć.
Obrazek możesz wgrać inny lub obrócić o 180* za pomocą CSS. Dopisz do stylu img jeszcze trzy linijki:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2016-06-05, 19:50 ]
zamiast źródła jQuery /1.4.2/ możesz spróbować nowszych, czyli /1.12.4/ lub /2.2.4/ - najnowsze znajdziesz na stronie google dal developerów: https://developers.google...braries/#jquery
Fajnie, że się udało przypomniałem sobie, że na jednym z szablonów mam dodany ten dodatek z lewej strony, więc możesz sobie porównać teraz kody i nanieść ewentualne poprawki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).