Wysłany:
2006-11-17, 16:33[NFS] Need For Speed - Carbon
gier z serii NFS chyba także przedstawiać nie trzeba, od jakiegoś czasu na półkach sklepowych mozna znaleźć najnowszą część gry pod wdzięcznym tytułem CARBON.
grałem w tą gre i w moim odczuciu jest strasznie sztuczna... ani jednej ryski na samochodzie mimo kolizji na każdym zakręcie, nie udało mi się go wywrócić (może za mało się starałem ?), niewiem czym się tak ludzie podniecają, o wiele bardziej imponował mi Burnout
a wam jak się podoba ? ponoć to połączenie jakiś 2 wcześniejszych wersji..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).