Czego słucham? Bardzo różnej muzyki, z przewagą rocka i metalu, ale nie pogardzę dobrym polskim rapem (mówię tu np. o Eldo, 52, Łonie, a nie o reprezetuję JP), czy nawet reagge
Słucham post-hardcore, metalcore, hardcore, screamo oraz deathcore. Z zespołów m.in Attack Attack!, Asking Alexandria, Suicide Silence czy Bring Me the Horizon.
Nie słucham gatunku, słucham muzyki, nie lubię tak klasyfikować muzyki. Po prostu wstawię tutaj mój profil www.last.fm/user/wejsik
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
U mnie różnie to wygląda ale zawsze bardzo zwracam uwagę na tekst piosenki... nie lubię smęcenia o tym jak on ją zranił, czy jak on jej nie powie co do niej czuje bo nie staram się kreować muzyką swój nastrój dlatego głównie wybieram kawałki energetyczne i z dobrym (pozytywnym) tekstem
Ja przeciwnie jak Basia - tekst mnie prawie nie obchodzi Musi być brzmieniowo fajne, wesołe, skoczne, wpadające w ucho Gatunków też nie wymieniam, bo słucham wszystkiego (może poza muzyką klasyczną, techno też nie bardzo lubię ani rege).
radeko89n Blogger.Klub
Wiek: 35 Dołączył/a: 02 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Zielona Góra
Wysłany:
2013-03-02, 23:32
Najczęściej słucham radia w samochodzie.
Mam sentyment do Polskie muzyki i lekkiego rocka zagranicznego.
Z polskich zespołów lubię Varius Manx, zagraniczny zespół to Red Hot Chilli Peppers
Reggie Blogger.Klub
Dołączył/a: 06 Mar 2013 Posty: 17 Miasto: Silesia
Wysłany:
2013-03-06, 22:23
Ostatnimi czasy głównie rapu, ale to ze względu na odchylenie związane z "czytaniem" muzyki. Nie gardzę jednak niczym, co po sprawdzeniu może być słuchalne.
Wysłany:
2013-03-09, 13:09
Był czas, że próbowałem słuchać "wszystkiego". Jednak w końcu i tak wróciłem do swojej ukochanej muzyki - starego, dobrego rocka. Głownie z przełomu lat 60. i 70., ale nie pogardzę czymś nowszym, jeśli jest dobre (czytaj: nie brzmi nowocześnie / popowo).
Nie lubię jednak wszystkich odmian rocka. Słucham tylko progresywnego, psychodelicznego i hard rocka. Poza tym dużo metalu, ale te bardziej przystępne odmiany: tradycyjny heavy (ze wskazaniem na Nową Falę Brytyjskiego Heavy Metalu - NWOBHM), trochę thrashu.
Wyjątkiem od powyższego jest grupa Depeche Mode, do której pozostał mi ogromny sentyment.
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 18:49
A ja gustuję w rocku oraz metalu, zdarza mi się słuchać posthardcore (;
Tak naprawdę słucham wszystkiego po trochu Poważnie. Od disco polo, muzyki ludowej, także innych krajów, po ostry metal. Bo każdy rodzaj muzyki jak dobrze zgarany, może być dobry
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).