hip-hop, rap itp. : OSTR !, wwo, paktofonika, Łona, Lilu, Trzeci wymiar, Kasta, Małolat, Pezet, Tede, Ten typ Mes, Fisz (ale to nie do konca sie tu zalicza )
SoundKail
'reggae', ragga, dancehall itp :
Abradab, Indios bravos, Dreadsquad, Natural Dread Killaz, Vavamuffin, Jamal, Bas Tajpan, Ras Luta, Gentleman, Culcha Candela, Damian Marley, Rihanna, Sean Paul
ci się najczęściej przewalają, oczywiście jest tego więcej chyba nawet o 100%
dodatkowo podobają mi się utworki z soundtracka Smallville (serial), Human Traffic (film), Banlieue_13 (film), Burnout (gra)
i coś w rodzaju Happysad, Strachy na Lachy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-10-06, 12:19
Ja slucham radia internetowego, na ktorym leci rock, pop i r'n'b
Dodatkowo lubie ambient, muzyke filmowa, muzyke historyczna, glownie sredniowieczna w wykonaniu Mediaeval Baebes. Czasami poslucham latynoskich rytmow, troche muzyki z krajow islamskich, big band i swing tez do mnie docieraja. Nie chowam sie praktycznie przed niczym, chyba ze to techno-rąbanka
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-06, 12:19
dziś na angolu padło to pytanie, wszyscy mówili czego słuchają a ja:
[usunięty] na angolu napisał/a:
nie mam czasu czasu na muzykę bo ciągle uczę sie angola, słucham tylko tapescript'ów
[usunięty] on english napisał/a:
I don't have time for music, i'm learning english a lot, I listen only to the tapescript's
a mój znajomy napisał/a:
to prawda wiem bo byłem u niego i słyszałem: leson 1 exercise 5
my class-mate napisał/a:
that's true I was in his house and I heard: leson 1 exercise 5
i uwierzyła kobieta, jeszcze jej przygadałem za jakiś czas
a mój znajomy napisał/a:
może pani przestać mówić po polsku?
słuchacjie tapescript'ów nie rocka!!!!!!!!!!!!!
Aagatka [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-09, 19:19
punk, rock, nu metal... naraziemam faze na Sytem of a Down (tzn mam faze...ja tego slucham juz dluuuugo ;D)i saosin chociaz ostatnio slucham rammsteina i metallici a in flames tez lubie posluchac
madz [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-03, 19:37
ja słucham reggae, ragge, dancehallu, hip hopu, punka xD muaaa
bajaderka [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-04, 15:07
A to różnie bywa...
w sumie chyba wszystkiego po trochu, ale nie trawię metalu, niektóre utwory z rocka moga byc.
Ale najbardziej lubię słuchac klasyki (mam z nią do czynienia na codzień) .
navel [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-04, 16:28
Najczęściej to ja słucham alternatywnego rock'a.
Coś jak 3 Doors Down - kocham ich! Są boscy!
Ulubiona piosenka: Road I'm on Polecam!
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-01-02, 16:06
Ja to słucham tego, co mi się podoba. Całkiem niedawno byłam jakby zamknięta w ścianach rocka, ale doszłam do wniosku, że wypada to zmienić i ogólnie podoba mi się wiele rodzajów muzyki (co oczywiście nie oznacza, że rocka już nie słucham ^^).
AksamitnyPan [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-07, 01:00
Witam wszystkich:>
Ja generalnie słucham bardzo różniej muzyki, rock, electronica, industrial, pop... wychodzę z założenia że z każdego gatunku można wybrać coś dla siebie:>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).