Nie wiem jak Wy ale ja zaznaczyłem slipki w ankiecie aczkolwiek uzywam i tego i tego zaleznie od warunków pogodowych do wody tylko i wylacznie slipki zeby nic "nie wyskoczyło mi bokiem" a na gorace dni to stanowczo bokserki zeby sie nie ugotowały mi jajka ale i tak najlepszy luz bluss jest bez Tak ze niemoge sprecyzowac co nosze bo nosze obie rzeczy, zaleznie od sytuacji ale łozka z partnerka lepiej bokserki
Imię: Kuba
Wysłany:
2013-03-12, 12:25
bokserki, albo jak to teraz jest modne półmajtki
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-27, 14:13
Bokserki, luźne wybaczcie, ale slipy kojarzą mi się z typowymi polskimi "misiami", których się widzi czasami np. nad morzem, brzuch większy od wszystkiego innego, aparycja karka z dyski, obcisle gacie... to wszystko kojarzy mi sie tez z zakladaniem skarpetek do sandalow - nie, dziekuje
wybaczcie, ale slipy kojarzą mi się z typowymi polskimi misiami, których się widzi czasami np. nad morzem, brzuch większy od wszystkiego innego, aparycja karka z dyski, obcisle gacie... to wszystko kojarzy mi sie tez z zakladaniem skarpetek do sandalow - nie, dziekuje
A mnie się bokserki kojarzą z ubieraniem się dla szpanu i w to co modne zamiast w to co wygodne
Zdecydowanie bokserki.Dla mnie wygodniejsze,a w majtach jakoś ciaśniej.
Ania M. WordPress.Klub
Wiek: 44 Dołączyła: 21 Maj 2013 Posty: 21 Miasto: prawie Kraków :)
Wysłany:
2013-05-28, 19:14
Nie jestem facetem, ale mimo to i tak się wypowiem. Najbardziej lubię gdy mój mąż nosi obcisłe bokserki. Luźne akceptuję, a na slipy nie mogę patrzeć. Bleeee...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).