Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-04, 18:09
Najczęściej metal o zabarwieniu progresywnym lub industrialnym. Jednak staram się nie ograniczać do jednego gatunku, wciąż poszukuję nowych brzmień - jedyną granicą nie do przeskoczenia dla mnie jest disco-polo
Nie słucham muzyki ze względu na gatunki. Uważam, że jest to ograniczanie samego siebie gdyż istnieje zbyt dużo dobrej muzyki w różnych kręgach i zamykania się tylko na jeden-dwa jest głupotą.
Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-03-17, 12:55
Jak moi przedmówcy. Nie ograniczam się do jednego-dwóch gatunków. Słucham tego co mi wpada w ucho i odpowiada choć nie ukrywam, że większość z tych wpadających to różne odmiany rocka, folku i instrumentalnych popisów.
Chyba w każdym gatunku muzycznym trafi się jakiś wyjątek, którego słucham z przyjemnością, jednak najbardziej lubię rock, metal i rap o tematyce patriotycznej lub historycznej
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Każdy gatunek może mieć perełki, których warto posłuchać (dlatego ostatnio korzystam nałogowo ze spotify i podpowiedzi muzycznych) ale jeżeli nie mam ochoty na eksperymenty to zawsze zostaje Offspring, Papa Roach, Social Distortrion, Rise Against aż do Disturbed, In Flames, Atreyu, The Used czyli raczej ciężko
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).