Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Gosia
Wysłany:
2014-09-03, 10:19
Htsz napisał/a:
chomik21m napisał/a:
za kilka lat będzie równie popularny co Facebook.
Jeżeli tak, to zastanawiam się czy ta popularność będzie efektem migracji z facebooka? bo przecież twitter nie jest czymś nowym. Mieliśmy już nasze wersje w postaci chociażby blipa, któremu nie pomogła przetrwać nawet promocja na gg.
A to z tą migracją z facebooka na twittera nie jest przypadkiem tak jak z migracją z Naszej Klasy na Facebooka?
Swojego czasu większość szalała za Naszą Klasą, później nastąpił rozkwit niedocenianego w Polsce Facebooka, teraz moda na Twittera nadchodzi (a o blipie to ja nawet nie słyszałam... a może słyszałam, ale jednym uchem wpadło, drugim wypadło )
A teraz do konkretów:
Moje konto (a raczej mojego bloga - bo ja tam swoich twittów nie zamieszczam, zostało ono założone jedynie z myślą o "7 niebie")
Trochę dawno nikt się nie dzielił swoim kontem...;>
Moje to https://twitter.com/mkszabla .
Głównie to śledzę wpisy dziennikarzy, serwisów czy osób publicznych, które mnie interesują. W ramach eksperymentu podpiąłem tez konto do bloga, więc jak coś publikuję, to pojawia się tłit. W sumie to tylko taka ciekawostka póki co, bo prawie nikt mnie nie śledzi, a z tych co śledzą, to nie wiem, czy ktoś używa regularnie konta
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).