Strasznie nie lubię klasyfikowania tego co lubię, bo w sumie lubię wszystkiego po trochu;) Na pierwszy ogień idzie rock, metal czasami jakiś gotyk. Poza tym od czasu do czasu wpadnie jakiś dubstep lub jakaś piosenka z radia. Bardzo różnorodnie to u mnie wygląda. No prawie wszystko oprócz disco polo. Techno czasami też sobie jakieś zapuszczę
Główny nurt muzyczny w jaki się zatapiać to TRANCE ale ten szczególny, gdzie emocje grają pierwsze skrzypce. Ale nie stronię od wielu innych gatunków. Rap, dubstep, pop, rock, a nawet czasami disco polo. Dziś męczę dwa piękne kawałki Yuna-Lullabies (Adventure Club Remix) i Azedia-Something
______________________________________________________ Patrząc Na Świat Alternatywnie ! Inspiracja, Wiedza, Działanie, Hobby, Pieniądze, Motywacja, P@sja, Życie
Ja lubię muzykę poważną lub filmową (ta przecież też jest gałęzią muzyki poważnej). Naj, naj lubię muzykę organowa (takie wielkie coś, co stoi zwykle w kościołach i ma metalowe lub drewniane rury)
Ale nie potrafię słuchać tego 24h/7d. Dobrymi utworami puszczanymi w radiu nie pogardzę
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
maciejka298 Blogger.Klub
Wysłany:
2015-04-14, 22:09
głownie hip-hop ale lubię wszystko co mi w ucho wpadnie
Michael Jackson,Madonna,Lady Gaga,Queen,Roxette,Elton John,Abba,Extreme,Jessie Ware,Rod Stewart i tak dalej i tak dalej. Generalnie, że tak napiszę wszystkie perełki z wyższej półki
A z polskich bardzo lubię Happysad
Jest jeszcze parę piosenek innych wykonawców no ale wymieniać nie będę.
Jedno powiem - muzyka nie opuszcza mnie na krok !!
U mnie to kompletny przekrój przez wszystkie gatunku muzyczne, od Black Metalu, przez polski i zagraniczny rap, po muzykę folkową i klasykę. Czuję się z tego nawet dumny, że nie ograniczam się do jednego gatunku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).