Ximena
Blogger.Klub

Dołączył/a: 02 Cze 2013 Posty: 66
|
Wysłany:
2013-06-02, 20:57 Problem z rozciągnięciem nagłówka na całą szerokość bloga od
|
|
|
Mam taki problem, że miałem idealnie dopasowany nagłówek do tła, ale zapragnąłem mieć inny układ bloga i cały porządek się zaburzył. Zapisałem zmiany i nie mogłem już wrócić do poprzedniego stanu. Musiałem robić bloga od nowa. Użyłem dokładnie tych samych kodów w HTML, CSS itp.
Robię dokładnie to co robiłem poprzednio czyli to samo tło, ten sam nagłówek, układ bloga i dalej dupa. Nagłówek niby jest wyśrodkowany ładnie, ale zrobił się za mały i nie chce się rozszerzyć na ekranie o rozdzielczości 1366 x 768. Natomiast na drugim laptopie o większej matrycy dopasował się idealnie tak jak poprzednio. Czemu nie chce się dopasować na tym mniejszym monitorze? Przecież wcześniej dopasowywał się idealnie na obu komputerach. Co robię więc źle? Czemu nie mogę wrócić do poprzedniego stanu, skoro wcześniej się dało?
Jak rozszerzyć/rozciągnąć ten przeklęty nagłówek od środka (na całą długość ekranu). Bo wcześniej ten nagłówek zwężał i rozszerzał się równiutko od środka, a teraz schodzi na lewą stronę. Obecnie gdy chcę go rozszerzyć lewa strona idzie w lewo, a jakieś zbędne tło nagłówka o jednolitym kolorze którego nie stworzyłem (skąd się ono wzięło?) idzie na prawo.
Bardzo proszę o pomoc bo juz sam nie wiem co mam robić.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2015-06-27, 18:24 ]
zobacz również:
Jak rozciągnąć nagłówek, żeby był równy z blogiem?
jednakowa szerokość zdjęć w postach na blogu
|
|