Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-02-16, 21:45
ja tylko raz, jako dziecko widziałem ciemną postać grzebiącą po szafkach i głowę niedźwiedzia w drodze do łazienki...
Ostatnio mam dziwne sny... To tak właściwie nie są sny...
Wydaje mi się, że spadam, oczy mam lekko otwarte i dziwnie drgają - ruchy ciała są ograniczone...
a ja ciagle uważam że takich zjawisk nie ma. Żadnych duchów, ufo itp. Jak dla mnie są to wytwory naszej bujnej wyobraźni. Wiem ze są dowody co do tego że one istnieją, ale mnie to nie przekonuje. Jednak jak sobie pomyślę że mam zostać sama w nocy w domu to mnie ciarki przechodzą....
Cytat
Ostatnio mam dziwne sny... To tak właściwie nie są sny...
Wydaje mi się, że spadam, oczy mam lekko otwarte i dziwnie drgają - ruchy ciała są ograniczone...
Chodź wcześniej spać, nie siedź tyle przed kompterem, Telewizorem lub nie czytaj dziwnych książek.
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).