Fakt, faktem, taki prosty i dosc znany przklad Diablo 2, prosty a cieszy.
Ale wiele z nowych gier, nie jest jest tak zle, oczywiscie da tez zwykle komercyjne gowna, ale sa gry warte zakupu nowej karty graficznej, procka czy dokupienia sobie ramu.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Jest, ale grafiki i w niektorych momentach grywalnosci, naprwde czasem brak niektorym.
Jednak tych naprawde starych gier, bo chyba o takich mowisz, nie jest az tak duzo wartych ponownego zagrania, ale w satrego i dobrego metal gear zagralbym.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Słuchaj, jak Cię tak bardzo boli, że mnie nie interesują gry sprzed parunastu lat, to masz problem. Nie interesują mnie przede wszystkim przez wygląd. A ty mi pierdolisz i sugerujesz że myślę, że nowe gry są lepsze i ciekawsze.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
TIBIA to wogole zal.pl nawet dzwieku nie ma lol a gdyby byl to tez jakis badziew metin 2 , guild wars czy jakos tak to przynajmniej jakies spox gry sory za bledy ale nie chce mi sie tak pisac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum