Zgromadziłam dla Was trochę materiałów (m.in z google i for o tibii) o tym, iż... TIBIA MOŻE ZABIĆ każdego z nas! Może niektórzy oduczą się grania w to badziewie...
Cytat
A Mój Kolega Ja padnoł na 69 lvl To poprzecinał sobie ręce >.<
Cytat
a znam goscia ktory mial 50k w domku i jakies tam itemy i shakowali goscia a on sie powiesil I to wszysko przez TIBIE
Cytat
Moj kolega nie zdaje juz 2 raz klasy z powodu tibi ;p gra na isarze
Cytat
Dwa lata temu w Niemczech dwaj koledzy grali w Tibie. Jeden zabił drugiego w Tibii bo się pokłocili i ten zabity wkurzył się, że stracił level, skille i coś tam jeszcze i przyszedł do kumpla w odwiedziny, wziął nóż i wkuł mu go w plecy. Chłopak nie przeżył. Jeszcze później też w Niemczech w zimie pewien dzieciak rzucił śnieżka w samochód 18-letniego kierowcy, grającego w GTA. Kierowca rozjechał chłopaka i kilku jego kolegów. Gdyby GTA byłoby online to myśle, że byłoby tak samo popularne jak Tibia.
Posty skopiowane są z forum strony tibia.pl Nie gwarantuje, że każdy wtedy pisał prawdę. Ale są prawdziwe historie w których np.: syn zabił matkę, bo skasowała mu postać, bo nic się nie uczył.
On tylko pobił leciutko krzesełkiem Matke. Wracam do tematu. Jak ktoś ma trochę poukładane w głowie to nie może uzależnić się od Tibii. Ja też przez jakiś czas lubiłem tą grę, ale później znalazłem alternatywe (Lineage 2 i Guild Wars). W Tibii mogliby zmienić grafikę na 3D i już można byłoby grać. Najprawdopodobniej zmienią na zimę 2007 bądź na wiosnę 2008.
Tak bo to dziwna gra i zmienia ludzi(??) w idiotow bezmozgich.
o tibi:
Tibia to najgorsze gowno na swiecie , tego czegos nawet nie mozna nazwac gra
-niema grafiki
-niema grywalnosci (?)
-niema ludzkiego interfejsu
-jest skomplikowana jak budowa cepa
-graja w nia same cwierc mozgi (?)
-wlaczenie 'gry' powoduje mocne obciazenie kompa i lacza do tego stopnia , ze nic innego poza Tibia wlasciwie niedziala ...
m@tarci, zgadzam się z Twoją wypowiedzi, ale to forum i lepiej używaj słowa "kupa" jako oficjalne określenie Tibii, ale potocznie nazywa się ją grą. Grafika owszem jest, ale równie dobrze można ją porównać do umiejętności plastycznych przeciętnego 2-latka. Twórcy Tibii chyba nie bardzo pasjonują się grafiką komputerową i grami. Przecież tym ludziom zależy na pieniądząch, a mało inteligentym osobom wydaje się, że jest inaczej i to dlatego biedne matki dostają krzesłami po głowach ...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
no fakt ale nawet fajnie jest ulepszac swoja postac i zdobywac skille itp. itd. ...no ale do cholery ile mozna przy takim siedziec?? i ciagle lazic i jakies 2D kaleki rozwalac a potem podejdzie jakis polak debil , zabije cie , napisze zebys sie walil i bedzie cie potem wysmiewal przez pol dnia skur jeden potem ktos mu shakuje jego postac i sie kretyn powiesi mi tam tych wariatow co sie wieszaja z takich zalosnych powodow nie szkoda
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
A ja to mam taką "potrzebę estetyczną" w grze. Wszystko musi być śliczne, piękne, bo inaczej game over. A w tibię nigdy nie grałam, ponieważ widząc screeny... zrobiło mi się niedobrze.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Ja w w to cos gralem milaem nawet 64lvl i poznalek kilku ''znajomych'' ale wstakem rano mialem wlaczyc kompa i pomyslalem se ze jutro bo po tygodniu 24/7 mialem dosc... na drugi dzien znow pomyslalem ze jutro a jutro zapomnialem o istnieniu tego taka byla moja historia
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Ale tak naprawde to ta gra zajebiście wciąga. Kiedyś grałem w to ciągle.A teraz siedze przy tym godzine dziennie.
Mój kuzyn w to gra i naprawde stał się przez tą gre dziki. Nie przyjechał ostatnio do mojej babci na jej święto bo grał w tibie
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
@ up
LOL Lots Of Laugh LOWL Lots OF WILD Laugh
Jestes zaje.....m noobem.
Gralem tydzien i zrobilem 67 level uhahahah
Czlowieku to nie MU online i co jest piekne w Tibii zeby zrobic taki level trzeba albo :
-dlugo monotonnie expic na slabych potworkach, wesja dla glupich badz uzywajacych bota;
-dobrze znac gre i niezle kombinowac, expic na trudniejszych dajacych wiecej doswiadczenia, ale kosztownych w expieniu i ryzykownych(przez co wymaga duzych nakladow). Gwarantuje ci z etaki glab jak ty nie poradzilby sobie w tibii bo to cholernie trudna gra. A ja mysle ze nawet nie wyszedles z rooka. Mam 82 level fragi postaci ze 178 gram 3 godziny dziennie gralem w kilka innych gier online ale wole tibie. Nie pytajci emnie dlaczego taki jej urok.
_________________ I'm dirty, mean and mighty unclean
I'm a wanted man
Public enemy number one
Understand
So lock up your daughter
Lock up your wife
Lock up your back door
And run for your life
The man is back in town
So don't you mess me 'round
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum