Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 17-08-2006, 00:15 [dyskusja] za mało luzu na forum
tak mnie słuchy doszły, że na forum blogowicza za mało luzu panuje a dux to już chyba nawet jego ostatki wytrząśnie i wcale nie zostanie... jak dla mnie są miejsca gdzie luż powinien być, chociażby w dziale Hydepark, śmietnik czy humor ale i są miejsca gdzie tego luzu winno być jak najmniej czyli webmastering, pomoc blogowa, galeria prac - to miejsca gdzie pomagamy i szukamy pomocy i tam nie powinno być śmieci - co do reszty działów to powinniśmy odnaleźć jakiś kompromis
w mojej prywatnej ocenie to póki na forum przesiadują osoby znające się od dluszego czasu powinniśmy uformować to co napisałem tak abyśmy nie złapali sie za jakiś czas za głowe i nie wiedząc jak uwiązać nakładający się bajzel, który widać na wielu dużych forach gdzie pozwolono na pełny luz
a jak to oceniacie wy i ewentualnie proponujecie rozwiązać ?
oczywiście odpada pozostawianie tego w rękach losu
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 17-08-2006, 03:42
Jeśli bedziemy rozpisywać sie wzdłuż i wszerz tworząc jeden temat wielowątkowym, to trudno będzie cos odnaleźć. Osoba ktora zawędrowałaby na forum w poszukiwaniu pomocy, pewnie wyrwalaby sobie resztki wlosow z glowy, a chyba nie chcemy zeby o polakach narodził się nowy perukowy stereotyp ?
Jeżeli chodzi o brak luzu, to pierwsze słyszę, chociaż powiedzmy sobie szczerze, miały miejsce sytuacje w których złośliwe chochliki nerwus-skrzatus kontrolowały ludzi tu rządzących.
Dux, ... heh nowy, w dodatku bez avatara i tyle sensacji wsrod publiki wzbudza Nie moge tego zrozumiec. A tak na serio, to jeszcze nie pokazal nam sie od zlej strony, wiec na marudzenie moze przyjdzie pora innym razem. Daliscie sie wystraszyc Moronowi, a przecież wszyscy wiemy ze on sie urodził pod trzema szczęśliwymi szóstkami
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 17-08-2006, 21:09
Trudno powiedziec czym objawia sie ten brak luzu. Wedlug mnie jest calkiem w porzadku, nie ma zamordyzmu ani tez kompletnej samowolki.
[ Dodano: 17-08-2006, 21:11 ]
Georgiana napisał/a:
skad? od kogo?
To brzmialo groznie
[ Komentarz dodany przez: Artur: 17-08-2006, 21:26 ]
a watpisz w to ze kamiru jest groźna :>:>
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany: 17-08-2006, 22:35
Popieram te rozwiązanie. Bo po co mamy się ograniczać w dziale 'Hydepark' i itp.?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum