Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Młodzieżowe Forum Blogowe

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu
Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)

--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!

IQ test - zobacz jakie masz IQ, może lepsze od Dody :D ?

Poprzedni temat :: Następny temat
[szablony] Jak Wam się podobają ?
Autor Wiadomość
@Htsz 
Blogowicz.Team
Ojciec Chrzestny II

Zaproszone osoby: 44
Wysłany: 16-03-2006, 10:21   [szablony] Jak Wam się podobają ?

Wypowiedzcie się na temat szablonów zamieszczonych na naszej stronie, które z nich Wam się podobają a jakie nie. Kogo z projektantów najbardziej cenicie ?

czy system pokazywania szablonów jest wystarczający, czy może przydałoby się coś wykasować / zmienić / dodać ?

sugestie mile widziane, konstruktywna krytyka także ;)
Ostatnio zmieniony przez Htsz 16-03-2006, 21:20, w całości zmieniany 2 razy  

~Reklamek
Admin.Bot
aka. kasiarz

Wysłany: 32-13-2140, 25:61

Jesli chcesz pozbyć się reklam: zarejestruj się / zaloguj się !
$Frozen Lust 
Grafik
Her Infernal Majesty

Zaproszone osoby: 12
Pomogła: 15 razy
Wysłany: 16-03-2006, 14:51   

Nie za wczesnie na takie pytania? :> Jezeli mam byc szczera, to jak na razie malo szablonow mi sie naprawde podoba... ale juz niedlugo bedzie lepiej :hyhy:

#Artur 
Programista

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 16-03-2006, 15:50   

Też tak sądze. Obecne sa raczej robione pod ilośc niż jakość, ale to się niedługo zmieni :>

@Htsz 
Blogowicz.Team
Ojciec Chrzestny II

Wysłany: 16-03-2006, 16:02   

troche przesadzacie ;) robienie na ilość skończyło się juz dawno temu.

Shout_ 
Blog.Klub
o. prowadzący

Wysłany: 16-03-2006, 16:20   

W większości stron z szablonami liczy się na ilość, ale myślę, że jak będzie domena *.info to
już się postaracie i każdy szablon będzie godny podziwu.

$Frozen Lust 
Grafik
Her Infernal Majesty

Wysłany: 16-03-2006, 16:20   

Teraz nie tylko bedzie duzo, ale tez dobrej jakosci :P
Mam nadzieje, ze zachowamy nasz rytm tygodniowy, ale bedzie latwo zwlaszcza, ze jest duzo projektantow ;)

Shout_ 
Blog.Klub
o. prowadzący

Wysłany: 16-03-2006, 16:31   

Zachowacie ;)

Oujejor 
Blog.Klub
vel. Tyski

Wysłany: 16-03-2006, 17:21   

a choćbyście robili na ilość, to każdy blogowicz znajdzie coś dla siebie

$Frozen Lust 
Grafik
Her Infernal Majesty

Wysłany: 16-03-2006, 17:25   

Dzieki temu serwisowi, mam nadzieje, zmieni sie mentalnosc niektorych projektantow, ktorzy biora gotowa grafike z dA (oczywiscie bez pozwolenia) i dorabiaja pare ramek zeby miejsce bylo na tekst. Teraz bedziemy projektowac szablony, a nie tylko robic ;)

Kitana 
OwnBloger.Klub
Cathar

Wysłany: 16-03-2006, 17:27   

A ja sie chyba poświęcę i zrobie kilka szablonów z tym całym Tokio Hotel za jakiś czas. Nikt ich nie robi, a młodzi szukają.

Jeśli mam być skromna, podoba mi się moja praca ^^' ale lubię oczywiście popatrzec na cudzą. Szablony Inventive są fajne, ciekawią mnie przyszłe prace nowych projektantów. Właściwie to sie nie moge doczekac powiększenia grupy, bo mam wyrzuty sumienia z powodu braku czasu --'

$Frozen Lust 
Grafik
Her Infernal Majesty

Wysłany: 16-03-2006, 17:32   

Moge uchylic rabka tajemnicy co do jednego z przyszlych szablonow, nie zostal opublikowany na stronie bo nie mielismy czasu jakos :P
http://inventive.ovh.org/...wery/index.html
A tak w ogole, to ja tez nie mam za wiele czasu bo studia duzo pozeraja, ale dwa na tydzien... hmm, sadze ze tyle bede w stanie zrobic (chyba :P )

@izadora 
Blogowicz.Team

Wysłany: 16-03-2006, 19:17   

Szablony Inventive są dobre choc ja wzoruję się i podziwiam projektantów z serwisu UbierzSię! uważam że robią genialne kompozycje zwykłego zdjęcia dodając starą kartkę czy brush.

Co do robienia szablonów z Tokio Hotel ja robiąc szablony dla Blogiwcza (za dużo nie zrobiłam ale to tak ogólnie mówię) nie robie layi z tym czego szukają ale to co mi się podoba a jeżeli komuś to przypadnie do gustu to będzie mi miło. Nienawidze Tokio Hotel i nie wiem czy mogłabym zrobic szablon z nimi jeśli by mnie o to poproszono. Jednak jeśli ktoś ma obojętny stosunek do takich rzeczy to podziwiam :)

się rozpisałam :szok:

en-songe 
eBlog.Klub

Wysłany: 16-03-2006, 19:21   

Witam wszystkich. ;)

Jak Frozen napisała, jej szablon nie miał możliwości ujrzeć światła dziennego, ale jest ich więcej. Mam nadzieję, że wkrótce będą na stronie. ;)
Takie szablony o tematyce "pod publikę" to dla mnie też jest trudna sprawa...

$Kamila 
Grafik
Mephistopheles

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 16-03-2006, 20:39   

Mialam juz jeden projekt z w/w zespolem. W weekend postam sie go dopracowac. Bedzie to moj pierwszy szablon ktory zrobie podpisujac sie adresem strony blogowicz.info.

Nawiazujac do tego o czym pisala Izadora, ja robie cos co spodoba sie nie tylko mnie, a przyspozy mi frajde - obcowanie z grafika to czysta przyjemnosc, a obrazki skladowe nie maja najwiekszej wagi, tylko moj wklad w prace.

A bedac przy umiejetnosciach - podobaja mi sie szablony ubierz.sie bo sa proste. Jednak nieswoja grafika + cudze brushe to cios dla mojej ambicji :)

You'll Never Walk Alone

@Htsz 
Blogowicz.Team
Ojciec Chrzestny II

Wysłany: 16-03-2006, 20:52   

dobrze, że rozmowa się rozkręca, ludzie jak tu poczytaj± dowiedz± sie o czyms co jeszcze nie jest oficjalne :P no ale co tam ;)

najwazniejsze abysmy uczyli się także wzajemnie od siebie i słuchali uwag, czy się potem z nimi zgodzimy to inna sprawa :P

ja w ubierzsie nie lubie ich cietego i zbyt pewnego języke, wcale tak rewolucyjni nie sa, wystarczy poogladac strony za granica ;)

no ale wracajmy do tematu.

ja dobrze wiem, iz sporo jest u nas tych starszych szablonow, nieoniecznie super, ale od pewnego czasu np. Natalia dodaje ladne i brzydko byloby tego nie zauważyć
zwrotu 'pod publike' to nie mozna traktowac dosadnie, bo wkoncu nie tylko dla siebie to robimy ale dla tych, ktorzy odwiedzaja strone, co z tego ze layouty beda dopieszczone jesli nikt ich nie wstawi na bloga ?

$Kamila 
Grafik
Mephistopheles

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 16-03-2006, 21:03   

Dyskusja o ich szablonach i charakterku to dwię różne sprawy, no ale... :P
Nie podoba mi sie ich tupet (zawsze chciałam to wykrzyczeć na jakimś forum). Nie są do końca uprzejmi dla swoich userów, robią szablony na zamówienie za kase używając do ich produkcji (robia to masowo, więc ośmielam sie mówić o hurcie) nie swoich grafik i brushy - ciekawe czy swoim surowco-dawcom odpalają kase... śmiem wątpić, tak samo jak w to czy na tego typu biznes z wykorzystaniem czyjejs pracy maja pozwolenia... zenada.

htsz napisał/a:
najwazniejsze abyśmy uczyli się także wzajemnie od siebie i słuchali uwag, czy się potem z nimi zgodzimy to inna sprawa :P

W pełni popieram. Pozatym jeśli ktoś sugeruje jak coś poprawić/zrobić lepiej, to nie dlatego bo chce się przyczepić i żywcem zjeść, ale żeby podnieść poziom szablonów. Możemy korzystać z dobrego serwera i dostaliśmy reklame dla naszych 'dzieł', nie zaczynamy od zera i mamy szanse to wykorzystac. Jeżeli nasze prace podwyzsza standardy, to bezapelacyjnie rzucimy konkurencje na kolana.
Jtsm : w kupie siła :D Are you with me babies :D :D:D???

Odpowiedz do tematu